Durf jij?

 

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Je weet dat er zoveel meer in zit. Is dit het nou? Waarom lukt het mij niet om de volgende stap te zetten? Waarom vind ik mijzelf niet belangrijk?

Je wilt vooruit maar je weet niet goed goed wat je precies wilt en vooral niet waar je mag beginnen. Je beperkende overtuigingen en gedachten zitten je vaak in de weg. Je bent streng voor jezelf, je verliest je in de "hoe" en zet daardoor niet de stappen die je wilt.

Je zit jezelf in de weg, je hoofd maakt overuren, je hebt weinig tot geen verbinding met je hart, je draait rondjes en je komt niet vooruit. Is dit het nou?

Je wilt een beter en gelukkig leven voor jezelf. Hoe houd je focus, wat doe je eerst?

Een ding is zeker: je wilt groeien en meer uit je leven halen. Je bent klaar voor de volgende stap!

 

Waar werken wij naar toe?

We gaan samen aan de slag met (het ontdekken) van jouw verlangen. Op welk vlak dan dat ook mag zijn. We gaan aan de slag met blokkades en overtuigingen die maken dat je soms niet vooruit komt. Waar loop je tegen aan? Waarom wil het afvallen niet? Waarom lukt het niet om positiever over jezelf te denken?

 

Samen ontdekken we wat jij nodig hebt om die transformatie aan te gaan. Om te kunnen groeien als mens en om die stappen ECHT te kunnen maken.

 

Waarin ik geloof als leefstijlcoach:

  • Dat je zoveel krachtiger bent als je denkt.
  • Dat je als een geheel gezien mag worden; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel
  • Dat het soms zoveel effectiever is om even op de rem te gaan staan i.p.v. van altijd maar gas te blijven geven; 
  • Dat je eigen grenzen bewaken noodzakelijk is om meer energie over te houden houden; 
  • Dat je lijf de antwoorden heeft, de kunst is om daar naar te leren luisteren. 

 

Ik geef alles als coach en verwacht dat ook van jou als je dit traject gaat volgen. We duiken diep. We duiken en zien wat er onder de ijsberg zit. Het wordt eerlijk, praktisch en soms confronterend. Maar dat je zult groeien staat vast.

 

Ben jij er klaar voor om jezelf op 1 te zetten. Bovenaan het podium?