Workshop - De kracht van adem

 

Als we aan de slag gaan met een gezonde leefstijl, letten veel mensen op voeding en beweging, maar wie lichamelijk en geestelijk helemaal fit wil zijn zou ook eens bij de ademhaling stil moeten staan.

 

Ademhaling is namelijk de basis van ons leven. 

 

We nemen het al snel voor lief, maar onze ademhaling heeft invloed op elk proces in ons lichaam. En als we verkeerd ademhalen, lopen veel van deze processen net even iets minder lekker.

En heel veel mensen halen verkeerd adem, gek genoeg.

Omdat je ademhaling invloed heeft op je hele lichaam, kunnen er allerlei vage en zichtbare klachten ontstaan als je verkeerd ademhaalt.

In de eerste plaats logische dingen als vermoeidheid, stress, darmklachten, pijn in schouders en nek. Maar ook subtielere dingen zoals verminderde gezondheid, klachten aan de luchtwegen, kleine ontstekingen en een verstoord zenuwstelsel. Goede ademhaling is fundamenteel voor je gezondheid.

Net als voeding, beweging en nachtrust. En als je je ademhaling verbetert verbeter je automatisch de kwaliteit van je leven.

 

In de workshop leer je optimaal te ademen en ervaar je wat ademen kan betekenen om met stress, spanningen en negatieve emoties om te gaan.

In korte tijd leer je hoe eenvoudig toepasbare technieken je hoofd helder maken en je ontspanning en energie geven. Dit doen we heerlijk in de natuur. Op een matje en/of meditatiekussen. Een met de natuur en met je ademhaling.

 

Een goede ademhaling helpt je energieker, gezonder en kalmer te worden. Super toch!

 

Wil je meedoen? Geef je snel op.

 

Datum: zondag 4 juli 2021

Tijd: 09.30 - 11.30 uur

Locatie: de workshop is in Assen, midden in de natuur. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Kosten: €14,- p.p