Referenties

 

Monique:

Ik ben onderweg naar een betere balans om te leven met de ziekte van Crohn. Ik verdiep mij in voeding, bewegen en acceptatie. Er is veel informatie beschikbaar. Van Elly wil ik graag weten wat mij op weg helpt.

Al wandelend luistert Elly naar me en sluit zich aan bij mijn behoefte. Ze geeft antwoorden en suggesties op mijn vragen. Na een mooie oefening zien we dat mijn gezondheid voor mij op 1 staat! Deze drijfveer helpt mij te luisteren naar mijn lijf om verder in balans te komen. Met een glimlach rij ik terug naar huis!

Bedankt Elly

 

Karin

Ik ben bij Elly terecht gekomen na een bezoekje bij de huisarts. Mijn suikerwaarden en cholesterol was te hoog. In gesprek met Elly kwam er naar voren dat ik te weinig at en dat ik teveel "verkeerde" suikers binnen kreeg, zoals snoep en koekjes. Oh, nee dan mag ik weinig meer eten, dacht ik. Gelukkig niet, want Elly geeft aan welke gezonde producten je beter kunt nemen. Ook gaf ze aan dat ik teveel zat. Natuurlijk loop ik mijn rondje elke dag, maar in de middag kijk ik graag tv. Nu probeer ik toch 2x op een dag te wandelen.

Na een paar weken zie ik er goed uit. Mijn buikomvang is behoorlijk minder geworden en ik eet meer dan ik ooit heb gedaan. Nu benieuwd of mijn suikerwaarden naar beneden zijn gegaan.

 

Linda

Ik heb mij aangemeld bij Elly met niet echt een reden. Noem het onderbuikgevoel. Want niet heel lang na mijn aanmelding, kreeg ik fysieke klachten door werkdruk. Ik vond het fijn om even onbeperkt tegen iemand aan te kletsen. Iets wat ik heel erg mis door het thuiswerken. Hierdoor heb ik ontdekt hoe het kan dat ik minder goed mijn grenzen bewaakt heb. Iets waar ik eerder nooit moeite voor heb hoeven doen. En voor mij was de timing ook heel goed. Ik was net van functie veranderd. Dat geeft toch altijd weer nieuwe onzekerheden met zich mee.

Wat ik prettig aan jou vindt:

  • Je schept de juiste verwachtingen van wat jij voor iemand kan betekenen in een traject.
  • Je vraagt door.
  • Je oordeelt niet.
  • Het voelt veilig en vertrouwd om met jou te praten. 
  • Je legt geen druk. 
  • Je geeft de juiste handvatten, waar ik uit kan kiezen. Je legt niks op. Want iedereen is anders. 
  • Je bent flexibel en speelt in op wat er bij mij speelt. 

Ik vond het ook fijn om dit wandelend te doen. Dat geeft rust en voelt minder geforceerd.

 

Jeannette

Ik heb het traject als zeer zinvol en stimulerend ervaren. Je bent open en eerlijk en schroomt niet om ook de minder leuke dingen te vertellen als dat bijdraagt in het proces. Je sluit je aan bij de behoefte van een ander. Ik vind het prettig dat je eigen ervaringen deelt en via de app ook nog suggesties doet toekomen. Ook heb je humor die ik in ieder geval kon waarderen en dat is volgens mij erg belangrijk voor een coach.

 

 

Wil je, na het lezen van deze referenties,  met mij aan de slag?

Neem dan contact met mij op.